Purrfulness

Kissamaista mindfulnessia ja mindfulnessia kissan kanssa

Parasta mitä voit antaa kissallesi ja sinulle!

Haluaisitko

  • vähentää stressiä ja parantaa kiireen hallintaa?
  • hidastaa hetkeksi kiireen keskellä?
  • lopettaa menneen murehtimisen ja tulevan huolehtimisen?
  • suhtautua harkitummin ja viisaammin äkkinäisiin tilanteisiin?
  • pystyä paremmin kokemaan elämän hyvät asiat tässä hetkessä?

Onko se mahdollista?

Tämä kaikki on mahdollista omaksumalla mindfulness osaksi elämääsi. Minä tiedän, että se on mahdollista, koska olen itse tehnyt sen ja kokenut muutoksen elämässäni. Muutoksen tasapainoisempaan elämään. Mindfulnessista on enemmän omalla sivullaan.

Miten se on mahdollista?

Muutos alkaa itsestäsi. Muutokseen ei ole oikotietä, mutta jos sitoudut muutokseen, se tapahtuu. Mindfulnessin on todettu muokkaavan aivojen toimintaa ja aivofysiologiaa jopa jo 8 viikon säännöllisen harjoittelun aikana.

Muutosten ansiosta stressi vähenee, voit reagoida harkitummin äkkitilanteissa, et kuormita itseäsi murehtimalla asioita, joihin et voi juuri nyt vaikuttaa, nautit enemmän tästä hetkestä – kaiken kaikkiaan: elämäsi on tasapainoisempaa.

Miksi harjoittaisin mindfulnessia kissan kanssa?

Mitä kissat voivat opettaa meille mindfulnessista?

Kissa-avusteisesti saavutat otollisen mielentilan mindfulness-harjoituksiin.

Kissan läheisyys on tutkitusti ihmistä rauhoittava. Kissan koskettaminen, sen kehräys ja lämmin läsnäolo saavat aikaan positiivisia fysiologisia reaktioita ja vaikuttavat mieltä tyynnyttävästi.

Koska kissa on luontaisesti hetkessä läsnä, se myös auttaa sinua olemaan hetkessä läsnä.

Kokeile midfulness-tietoisuustaitoharjoitusta kissan kanssa, vain 1,86 €!

Yhdistä mindfulness laatuaikaan kissasi kanssa – Parasta mitä voit antaa kissallesi ja sinulle!

Mitä on Purrfulness? Purrfulness on mindfulnessia kissan kanssa. Sitä voi kutsua vaikka kissamindfulnessiksi. Saat mindfulnessin hyödyn lisäksi paremman suhteen kissaasi. Kissan läheisyys auttaa sinua saavuttamaan läsnäolon, sillä kissa itse on aina luontaisesti läsnä hetkessä.

Siirry ostamaan Purrfulness-verkkokurssi kaupasta

Purrfulnessissa ei kissaa käytetä mindfulnessin apuvälineenä, vaan parhaimmillaan kissa osallistuu mindfulnessiin omalla kissamaisella tavallaan ja oman persoonansa mukaisesti.

Pieni harmaa kissanpentu purrfuless kissana
Kissan voi ottaa mukaan purrfulnessiin jo aivan pienenä

Jotkut kissat ovat mukana heti ensimmäisestä harjoituskerrasta lähtien, toiset voivat suhtautua asiaan ensin hieman varauksellisesti lämmetäkseen asialle harjoitusten myötä. Jotkut kissat eivät ehkä koe Purrfulnessia lainkaan miellyttäväksi.

Et voi etukäteen tietää varmasti oman kissasi suhtautumista Purrfulnessiin. Ihmisen sylissä kyhnäävä hellyydenkipeä kissa saattaa suhtautua Purrfulnessiin torjuvasti ja vastaavasti syliä ja silityksiä hyljeksivä erakkoluonne saattaa lämmetä Purrfulnessille. Purrfulnessin myötä erakkoluonnekin saattaa löytää uudenlaisen kontaktin ihmisensä kanssa.

Kaikki omat kissani vastaavat hyvin Purrfulnessiin ja selvästikin aistivat aidon läsnäoloni. Kissat kokevat Purrfulness-harjoitukset miellyttäviksi, ne tuntevat itsensä huomioiduiksi ja rakastetuiksi saadessaan osakseen tietoisen läsnäoloni huomion.

Tutustu Purrfulness-verkkovalmennukseen

Mitä on Purrfulness ihmisen näkökulmasta?

Kun mietit mitä on Purrfulness ja miten se eroaa mindfulnessista, saat parhaan vastauksen ajattelemalla miten elämän hyvien hetkien ja tunteiden kokeminen yksin eroaa siitä, että voit jakaa parhaat asiat ystävän kanssa.

Kuten tavallinen mindfulness, myös Purrfulness on meditaatiota ja siten psyyken valmennusta. Koska Purrfulness-harjoitukset ovat käytännössä mindfulness harjoituksia lisättynä kissan läsnäololla ja osallistumisella, ovat harjoitusten vaikutukset mieleen ja aivojen toimintaan samanlaiset kuin mindfulnessin vaikutukset.

Purrfulnessista ei ole tutkimustietoa, mutta jos eroja on, en voi kuvitella vaikutusten olevan ainakaan vähäisempiä. Päin vastoin kissan läsnäolo saa mielemme vastaanottavaisemmaksi.

Jo pelkästään kissan läsnäololla on todistetusti myönteisiä vaikutuksia ihmisen psyykeen!

Mitä on Purrfulness kissan näkökulmasta?

Kun kysyt itseltäsi miten kissa kokee mindfulnessin eli mitä on Purrfulness kissalle, sinun on tunnettava oma kissasi ja sen suhtautuminen ihmiskontaktiin. Kissat ovat yksilöitä siinä missä ihmisetkin, jotkut ovat vähemmän, jotkut enemmän läheisyyshakuisia.

Raidallinen kissa purrfulness kissana
Kissan suhtautuminen purrfulnessiin voi aluksi olla epäluuloinenkin

Kissan ei tarvitse harjoitella hetkessä läsnäolemista. Kissa on luontaisesti aina läsnä hetkessä. Sen sijaan kissa saa Purrfulnessin kautta ihmisen läsnäolon hetkessä ja ihmisen aidon, hyväksyvän huomion ja auttaa ihmistä olemaan hetkessä läsnä.

Jo pieni kissanpentu saattaa osoittaa huomaavansa Purrfullnessiin liittyvän ihmisen tietoisen läsnäolon ja täyden huomion.

Erityisesti iäkäs kissa, joka kaipaa paljon ihmisensä läheisyyttä ja huomiota, voi saada yhteisestä Purrfulnessista suurta lohtua ja tyydytystä läheisyydentarpeeseensa.

Kissa havaitsee herkästi, jos oma ihminen on aidosti ja tiedostavasti läsnä.

Se saa kissan tuntemaan itsensä rakastetuksi ja huomioiduksi.

mitä on purrfullness, miettii tässä harmaa kissa
Sylissä viihtyminen ei takaa myönteistä suhtautumista Purrfulnessiin

Kenelle Purrfulness -verkkovalmennus on tarkoitettu?

Purrfulness -verkkokurssit on tarkoitettu sinulle, joka haluat kehittää elämänhallintaa ja jakaa oman henkisen hyvinvointisi kissasi kanssa.

Jos olet jo tutustunut mindfulnessiin, löydät kurssin harjoitusten myötä uudenalaisen, osallistavan näkökulman tuttuun mindfulness-meditaatioon. Jos aloitat midfulnessiin tutustumisen Purrfulness-kurssin myötä, opit mindfulnessin menetelmiä eri näkökulmasta kuin perinteisen mindfulnessin parissa aloittaneet.

mitä on purrfulness miettii tässä kissa kippurassa
Torjuvasti läheisyyteen suhtautuva kissa saattaa Purrfulnessin myötä löytää uudenlaisen kontaktin ihmiseensä

Tutustu Purrfulnessiin ja tilaa TÄÄLLÄ