Mindfulnessretriitit ja -meditaatiot

Mindfulnessretriitit ja ohjatut mindfulnessmeditaatiot avaavat sinulle tien tietoisuustaitoihin ja niiden omaksumiseen omassa elämässä. Mindfulnessia voi harjoitella ja harjoittaa osallistumalla ohjattuun meditaatioon joko satunnaisesti tai säännöllisesti.

Kysy lisää:

paivienvari(at)gmail.com ; +358 40 7730 262

Mindfulnessin hyödyt tulevat esille säännöllisellä mindfulness-harjoittelulla. Mindfulnessretriitit ja ohjatut mindfuless-meditaatiot ovat hyvä tapa tutustua mindfulessiin. Voit osallistua tilaisuuuksiin ja tutustua erilaisiin meditaatioihin ja ottaa niistä itsellesi parhaiten sopivat käyttöön jokapäiväisessä elämässäsi.

Mindfulnessretriitit

Mindfulnessretriitti sopii aloittelijalle siinä missä kokeneellekin meditoijalle.

Kutsu ystävät koolle viettämään yhteistä aikaa retriitin merkeissä! Esimerkiksi 2-3 tunnin retriitin aiheena voi olla vaikkapa stressinhallinta, luovuus tai hyvän olon elämä. Retriitin voi mainiosti järjestää kotona.

Kesällä retriitti ulkona, luonnon helmassa, on luonnon parantavan voiman ja meditaation hyvien vaikutusten ansiosta erityisen voimaannuttava.

paivienvari(at)gmail.com; +358 40 7730 262

Mindfulness ja mindfulnessretriitit hevosen kanssa

Mindfulness-harjoitteita voit tehdä myös hevosen kanssa. Hevonen on luontaisesti hetkessä läsnä ja tarjoaa sinulle ankkurin tiedostavaan läsnäoloon. Voit varata ajan mindfulnessiin oman hevosen kanssa hevosen omassa tallipaikassa.

mindfulnessretriitit voi tehdä myös hevosen kanssa
Oletko hevoselle aidosti läsnä?

Hyvä on koota muutaman asiasta kiinnostuneen ihmisen ryhmä kokoontumaan tallille mindfulnessiin hevosen kanssa.

Mindfulnessretriitit sopivat myös hevosen kanssa tehtäviksi.

Mindfulness kissan kanssa

Mindfulnessiin saat syvyyttä ottamalla kissasi mukaan harjoitteisiin. Päivien väri tarjoaa sinulle Purrfulness-verkkokussin, jolla saat vinkkejä ja meditaatio-ohjausta harjoittamaan mindfulnessia kissan kanssa. Katso: Mitä on Purrfulness

mindfulnessia kissan kanssa
Kissan kanssa voi tehdä monipuolisia mindfulnessharjoitteita

Ota yhteyttä

Sähköposti: paivienvari@gmail.com

Puhelin + 358 40 7730 262