Miksi mindfulness sopii sinulle?

pilvet taivaalla kertovat miksi mindfulness

Miksi mindfulness sopii kaikille, sinullekin?

Tässä sinulle 8 faktaa mindfulnessista (lähteenä käytetty Jersey Shore Scene).

Mitä mindfulness on ja mitä se ei ole?

Mitä mindfulness sinulta edellyttää ja mitä se ei edellytä?

1. Miksi mindfulness ei ole outoa ja mystistä?

Koska se on sinulle jo tuttua. Teet sitä, olet sitä. Mindfulness on monimuotoista ja liittyy moneen arjen asiaan.

2. Miksi mindfulness ei ole lisä siihen mitä jo teet?

Koska sinulla on jo edellytykset ja osaaminen läsnäoloon. Se ei vaadi sinua muuttumaan muuksi, kuin mitä jo olet. Mutta voit kehittää synnynnäisiä kykyjäsi yksinkertaisilla harjoituksilla, joiden positiivinen vaikutus on tieteellisesti todistettu.

3. Sinun ei tarvitse muuttua

Asiat, jotka vaativat sinua muuttumaan tai tulemaan joksikin mitä et ole, epäonnistuvat toinen toisensa jälkeen. Mindfulness auttaa sinua kehittymään ihmisenä omien vahvuuksiesi ja hyvien ominaisuuksiesi kautta.

4. Miksi mindfulness voi olla uudistava sosiaalinen ilmiö? Koska

5. Jokainen meistä pystyy siihen

Mindfulness ilmentää ja kehittää universaalia ihmisyyttä eikä se vaadi ketään muuttamaan uskoaan. Jokainen voi hyötyä siitä ja se on helppo oppia.

6. Miksi mindfulness on elämäntapa?

Mindfulness on enemmän kuin harjoitukset tai toimintatapa. Se tuo tietoisuutta ja välittämistä kaikkeen mitä teemme ja se poistaa turhan, haitallisen stressin. Jo vähäinenkin mindfulnessin harjoittaminen muuttaa elämäsi paremmaksi.

7. Mindfulnessin vaikutukset on todennettu

Mindfuness ei ole uskon asia. Sekä tieteelliset tutkimukset, että kokemustieto osoittavat mindfulnessin vaikuttavan myönteisesti terveyteen, onnellisuuteen, ihmissuhteisiin ja työhön.

8. Mindfulness kirvoittaa luovuutta

Monimutkaisessa ja epävakaassa ympäristössämme mindfulness auttaa sinua löytämään tehokkaita, joustavia ja toimivia ratkaisuja hankaliltakin vaikuttaviin haasteisiin.

Lue etusivulta miten mindfulness tuli minun elämääni luonnollisesti ja itsestään jo ennen kuin aloin opiskella sitä tietoisesti