Purrfulness – Mindfulness kissan kanssa

40,00  sis.alv.

Purrfulness 1 on tietoisuustaitojen kehittämistä kissa-avusteisesti eli oman kissan kanssa. Purrfulness-verkkokurssin voit aloittaa milloin haluat. Maksaessasi kurssin saat saman tien ladata kurssin johdanto-osion sekä ensimmäisen kurssiviikon ohjelman. Loput ohjelmat saat viikon välein sähköpostiisi.

Kuvaus

Verkkokurssi, 4 viikkoa – PARASTA MITÄ VOIT ANTAA KISSALLESI JA SINULLE!
Purrfulness  – Tietoinen läsnäolo ja aistit

Purrfulness on tietoisen läsnäolon harjoituksia kissan kanssa. Viikoittaiset oppimiskirjeet tehtävineen opastavat teidät yhdessä mindfulness-menetelmän käyttöön ja omaksumiseen osaksi elämää.
Ohjatut tehtävät sisältävät linkit meditaatioharjoituksiin.

Purrfulness  -kurssin tavoitteena on tietoisen läsnäolon harjoitusten omaksuminen jokapäiväiseen elämään ja sitä kautta saavuttaa pysyviä positiivisia vaikutuksia, jotka näkyvät elämässäsi ajan myötä. Mindfulnessin vaikutuksista tehdyt tutkimukset vahvistavat myönteiset vaikutukset: mm. stressin lieveneminen, keskittymiskyvyn parantuminen, nukkumisvaikeuksien väheneminen, parempi ihmissuhteiden hallinta ja yleinen elämänlaadun paraneminen.

Jos et pysty tekemään harjoituksia kurssin tahtiin, voi noudattaa omaa tahtiasi. Suositus on kuitenkin, että teet harjoitukset säännöllisesti. Vain säännölliset harjoitukset saavat muutoksen aikaan. Muutos on pysyvä, jos omaksut mindfulness-harjoitukset osaksi elämääsi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Purrfulness – Mindfulness kissan kanssa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *